"Перед здачею Херсона те саме було": Росіяни влаштували істерику через приліт по мосту в Чонгарі

Новина про "бавовну" на мосту в Чонгарі викликала бурхливу реакцію серед фанатів РФ. Багато хто вимагає ударів у відповідь по території України і навіть Великій Британії (як заявляють росЗМІ, саме британські ракети Storm Shadow вразили ціль), передають Патріоти України.

Деякі бачать паралель із ударами по Антонівському мосту, які були частиною операції Сил оборони з деокупації правобережжя Херсонщини.

Відповідні коментарі можна побачити під постом одного з великих пропагандистських Telegram-каналів. Автор повідомлення написав, що Чонгарський міст "ЗСУ обстріляли ракетами Storm Shadow".

"На декількох мостах пошкоджено дорожнє покриття... Сполучення між Херсонською областю та Кримом продовжує діяти, тимчасово організовано рух автотранспорту по резервному маршруту", – сказано в тексті.

Під цим повідомленням один із коментаторів із сарказмом пожартував: "Фейк і вкид, ППО РФ таке збиває на раз-два. Особисто чув у телевізорі". Інші користувачі мережі висловлюють свою стурбованість. "Перед "здачею" Херсона таке саме було", "Херсонський сценарій планується?" – пишуть вони.

Особливо агресивні вимагають, щоб ЗС РФ ударили у відповідь по мостах у Києві або "центрах ухвалення рішень". Дехто взагалі хоче, щоб Росія почала атакувати Велику Британію.

"За таке на днях Оленевод обіцяв удари по центрах ухвалення рішень! Чекаємо... Хоча цьому ***даболу віри немає", "Треба знищити "Мілкобританію", стерти її з лиця землі!" "У**ати ядеркою по острівним виродженцям", "Добре вивчіть ворога і навчайтеся на його успіхах!" "Жахніть уже по мосту в Києві гіперзвуком", "Коли ми вже почнемо виносити мости через Дніпро?" – пишуть росіяни.

Дехто жартує, що Кремль здатний лише переносити свої "червоні лінії". "А що там із червоною лінією? Знову не перейшли?" "Вона пересувна", "Шойгу нарешті прокинеться?" "А ми знову потерпимо..." "Чекаємо на дії Шойгу?" "Коли супутники будемо збивати, тільки грозяться", – обурюються читачі пропагандистського Telegram-каналу.

Відомий російський співак підтримав "Азов"

вівторок, 18 червень 2024, 22:51

Відомий російський репер Noize MC, який відкрито підтримує Україну, довів до істерики росіян на нещодавньому концерті у Валенсії, Іспанія, передають Патріоти України. Річ у тім, що артист для свого виступу обрав доволі символічну футболку з написом "Аз...

Стрілянина по авто в центрі Києва: Поранений виявився відомим казахським журналістом (фото)

вівторок, 18 червень 2024, 22:00

Казахського журналіста Айдоса Садикова, на якого сьогодні було здійснено замах, прооперували. Про це повідомила юристка і журналістка Інга Іманбай на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Айдосу Садикову зробили операцію. Він перебув...