Передавав ворогові імена, паролі та дані щодо обстрілів: У Миколаєві затримано прокурора-зрадника

У Миколаєві, який наразі активно обстрілює ворог, СБУ затримала керівника Миколаївської окружної прокуратури, оголосивши йому про підозру у державній зраді, передають Патріоти України.

За повідомленням силовиків, зібрано достатньо доказів співпраці затриманого з представниками силових структур РФ, хоча він і використовував посередника, щоб відвести сліди від себе.

За наявними даними, прокурор передавав ворогові інформацію про оперативну обстановку у Миколаєві та області, загиблих військових і цивільних осіб, полонених, місця їх утримання, результати обстрілів Миколаєва, добові паролі на блокпостах області тощо.

Щоб задокументувати дії зрадника, СБУ провела спецоперацію: через підставну особу передала йому імітовані списки загиблих військовослужбовців ЗСУ. Через декілька днів ці списки уже було зафіксовано у представника РФ, за яким також стежила СБУ.

Провівши у фігуранта справи обшук, у нього було знайдено і вилучено техніку з доказами протиправної діяльності. Під час допиту зрадник свою злочинну діяльність визнав.

Нагадує

Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...