Передчасно народила дитину і перебувала на ШВЛ: Під Полтавою від коронавірусу померла 23-річна породілля

Кременчуці Полтавської області у лікар померла породілля з COVID-19. Жінка перебувала у важкому стані. Про це під час засідання міського штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної ситуації повідомила віце-мерка Ольга Усанова, розповідає "Кременчуцька газета", передають Патріоти України.

У лікарні "Правобережна" у Кременчуці померла 23-річна породілля, у якої діагностували коронавірус. На той момент у медзакладі перебувало 10 вагітних жінок чи породіль із COVID-19 - одна з них у важкому стані.

Відомо, що жінка потрапила до лікарні із двобічним запаленням легень. Пацієнтка тривалий час передувала на апараті штучної вентиляції легень. Вона передчасно народила дитину шляхом кесаревого розтину. Немовля здорове, однак життя молодої мами врятувати не вдалося - вона померла.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...