Передноворічний ранок почався неприємно: Вандали облили фарбою пам'ятник воїнам АТО у Києві (фото)

Монумент розташований неподалік станції метро "Берестейська".

У Шевченківському районі невідомі вандали облили фарбою пам'ятник воїнам АТО. Про це повідомляється на сторінці комунального підприємства з утримання зелених насаджень у Facebook, передають Патріоти України..

Монумент розташований неподалік станції метро "Берестейська". Як видно на фото, комунальні служби зуміли повернути йому звичний вигляд попри те, що зловмисники не пошкодували на пам'ятник фарби.

"Сподіваємося, що все ж таки свідомих мешканців більшість, і такі інциденти не повторяться. Кияни, бережіть все, що вас оточує!" - йдеться у повідомленні КП.

Оновлення даних військовозобов’язаних під питанням? Уряд не надав ЦНАПам доступу до необхідних систем

четвер, 16 травень 2024, 17:44

Закон про мобілізацію передбачає, що частина відповідальності за оновлення даних військовозобов'язаних ляже на Центри надання адміністративних послуг. Однак уряд досі не надав ЦНАПам доступу до необхідних систем. Про це в коментарі LIGA.net повідомив с...

"Разючі здібності": Зрадник Царьов визнав, що Путін не здатен знищити українську енергетику

четвер, 16 травень 2024, 17:30

Колишній український підприємець та нардеп, колаборант, проросійський політик та сепаратист Олег Царьов визнав, що, не зважаючи на цілеспрямовані удари Росії по критичній інфраструктурі України, українська енергетика виявляє «разючі здібності до регене...