Передова йому піде на користь: Коля Сєрга відверто висловився про Віталія Козловського в ЗСУ (відео)

Козловському з 2014 року дорікали, і небезпідставно, у непатріотичний позиції щодо російських наративів і підігріванні московському впливу у гібридній війни. Однак велика війна поставила питання рубо для всіх українців

Відомий український виконавець, музикант та автор пісень Коля Сєрга під час інтерв’ю на каналі Олесі Бацман висловився про співака Віталія Козловського, який нещодавно отримав повістку та приєднався до лав ЗСУ. Український артист вважає, що його колега по сцені зараз на своєму місці.

Український музикант Коля Сєрга відверто зізнався, що він дивився за тим, як Віталій Козловський проходив підготовку. За словами музиканта, співак зараз проходить етап трансформації. Також Коля Сєрга зазначив, що деякий час його колега по сцені буде на передовій.

"Зараз він на своєму шляху. І я бачу, я іноді піддивляюся в соцмережах, він трансформується. Цей досвід, він трансформує. Я думаю, якийсь час точно Віталій побуде на фронті, на передовій. А там подивимося", — заявив український музикант Коля Сєрга.

Також він розповів про те, чи запросив би він свого колегу до Культурного десанту. За словами музиканта Колі Сєрги, до цього об’єднання входять переважно артисти-військові, які спочатку були військовими, а вже потім — артистами.

"Ми, коли прийшли в лави ЗСУ, ми навіть не могли подумати, що колись доведеться знову співати. Ми йшли вбивати російські війська, які будуть наступати на Одесу", — також зазначив Коля Сєрга.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...