Передсмертну записку не знайшли: На Київщині курсант академії МВС викинувся з 15-го поверху

У Броварах Київської області 26 січня курсант Національної академії внутрішніх справ наклав на себе руки. Він викинувся з вікна своєї квартири, розташованої на 15 поверсі. Інформоване джерело розповіло, що на місці події передсмертної записки не виявлено, повідомляють Патріоти України.

"Загиблому було 18 років. Його знайшли люди, які проходили поруч із будинком. На місце події відразу ж викликали лікарів. Вони тільки констатували смерть хлопця", – зазначив наш співрозмовник.

Він додав, що поліція встановлює причини такого вчинку курсанта. У січні в столиці практично щодня відбуваються самогубства. Вік тих, хто прийняв страшне рішення залишити життя, – від 12 до 90 років.

Нещодавно в Голосіївському районі Києва хлопчик викинувся з 15 поверху. Від отриманих травм дитина померла на місці. Перед смертю він написав записку своєму другові, в якій поскаржився на нерозуміння старших членів сім'ї.

Джерело: Обозреватель

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...