Передивилися серіал "Слово пацана"? У Франківську молодики б'ють літніх перехожих та пирскають в обличчя з балончика

В Івано-Франківську молодики нападають на літніх людей – б’ють ногами, пирскають газовим балончиком в обличчя та знімають весь процес на відео, щоб потім опублікувати у закритих групах в соцмережах. Як повідомляє прес-служба обласного управління поліції, за цими фактами відкрито кримінальне провадження, передають Патріоти України.

"Під час моніторингу соціальних мереж, поліцейські виявили відео на якому невідомі особи вчиняють протиправні дії до мешканців Івано-Франківська, зокрема літніх людей. На відео правопорушники завдавали випадковим перехожим тілесних ушкоджень, а також застосовували газові балончики", – йдеться у повідомленні поліції.

Зазначається, що до самих поліцейських за цими фактами ніхто не звертався, заяв від потерпілих не було. Кримінальну справу відкрили за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганські дії, вчинені групою осіб, із використанням зброї. Стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

В межах розслідування правоохоронці намагаються встановити особи потерпілих та хуліганів. Мешканців Прикарпаття, яким відомі обставини цього правопорушення чи особи правопорушників, просять терміново повідомити про це правоохоронцям.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...