Передивилися Соловйова та "рамсы попутали"? Відомий російський панк-рейв-гурт включив у недоімперію і Харків, і Мінськ, деталі скандалу

Little BigВідомий музичний гурт із Санкт-Петербурга Little Big включив у свій "всеросійський тур" український Харків і білоруський Мінськ. Відповідна заява опубліковані на офіційному сайті музикантів, зазначають Патріоти України. У свою чергу директор виконавців Аліна Пязак пояснила, що прес-служба Little Big помилилася.

"Група їде у всеросійський тур. Там опечаталися, буває таке. Зараз над цим працюють", – прокоментувала інцидент вона радіостанції "Говорит Москва".

Little Big

Єдине, дівчина так і не пояснила, в чому саме помилка: в назві туру або у вказівці міст.

Відомий російський гурт "анексував" Харків і Мінськ: деталі скандалу


Little Big – рейв-група, утворена в 2013 році в Санкт-Петербурзі. До її складу входять Ілля Прусікін (Ілліч), Сергій Макаров (Gokk) і дві вокалістки Анна Каст і Олімпія Івлєва.

Перший альбом гурту From Russia With Love було випущено 17 березня 2014-го. У 2018 році вийшли дві частини альбому Antipositive і новий кліп на сингл Skibidi, який став дуже популярним і переміг у категорії "хайп року" премії Ketnet.

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...