Переймає звички своїх нових родичів - махає хвостом, по-собачому грає в доганялки: Осиротіле теля почало вважати себе собакою після того, як його "усиновила" сім'я вівчарок (фото)

Цуценята також впевнені, що Бадді - їх рідний братик.

 (Фото: Mercury Press)Осиротіле теля, яке живе на фермі у австралійців Корал і Уейна Елджі в штаті Новий Південний Уельс, вважає себе собакою. Як пише видання Metro, після загибелі матері-корови шеститижневого малюка, якого назвали Бадді, подружжя взяло до себе в будинок, передають Патріоти України.

Його вихованням зайнялася німецька вівчарка Бада, у якої нещодавно народилося 11 цуценят. «Бада прийняла Бадді, як свого дванадцятого цуценя», - розповідає подружжя. Цуценята також впевнені, що Бадді - їх рідний братик. А він переймає звички своїх нових родичів - махає хвостом, по-собачому грає в доганялки. Йому також дуже подобається, коли «мама» його вилизує. Доросла вівчарка турбується про своє приймака і супроводжує його всюди.

Теля дуже прив'язане не тільки до собак, але і до своїх господарів і їх дітей. 12-річна Белла і 10-річний Лоусон часто грають з ним.

Спить Бадді на веранді будинку - він уже завеликий для того, щоб із зручністю розміститися в кімнатах. Зараз бичок важить 38 кілограмів. А вага дорослого бика м'ясної породи Санта-Гертруда може перевищувати 610 кілограмів. 52-річна Корал каже, що вони ніколи не пустять Бадді на м'ясо - він завжди буде залишатися їхнім другом, навіть якщо грати з ним стане вже важко.



Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...