Переїзд планували кілька років: 139-річний будинок зняли з місця і перевезли за новою адресою (фото, відео)

Компанії, що перевозила будинок, довелося отримати дозвіл на переїзд у 15 міських служб.

139-річний вікторіанський будинок у Сан-Франциско переїхав за новою адресою, повідомляють Патріоти України із посиланням на Insider.

Його підняли на величезну платформу і перевезли за шість кварталів від колишнього "місця проживання". Місцеві жителі вишикувалися вздовж дороги і знімали, як двоповерхову будівлю довжиною 25 метрів і площею 480 квадратних метрів котять вулицями зі швидкістю 1,6 км / год.

Власник будинку - місцевий брокер Тім Браун. Він заплатив близько $ 400 тис за переїзд, який планували кілька років. Складність полягала не тільки в установці будинку на спеціальні платформи, але і в очищенні дороги для переїзду. Міським службам довелося прибрати вуличні ліхтарі, лічильники парковки, гілки дерев та інженерні комунікації, а також заблокувати проїжджу частину.

Компанії, що перевозила будинок, довелося отримати дозвіл на переїзд у 15 міських служб. На новому місці будинок буде сусідити зі старим похоронним бюро, а за його колишньою адресою побудують восьмиповерховий житловий комплекс.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...