Переховувався у дачному масиві: У Харкові чоловік із шизофренією по-звірячому вбив матір (фото)

Тіло жінки 1946 року народження виявили ще на початку серпня.

У Харкові чоловік з діагнозом шизофренія вбив власну матір і переховувався від поліції. Про це повідомляє NewsRoom, передають Патріоти України.

Тіло жінки 1946 року народження виявили ще на початку серпня. На трупі експерти помітили численні ножові поранення. У вбивстві харків'янки підозрюють її 49-річного сина Сергія Шевеля. Поліція подала в розшук, описавши чоловіка: на вигляд приблизно 50 років, зріст 175-180 сантиметрів, міцна статура, вага приблизно 90 кг.

14 серпня в Telegram-каналі "Ху**вий Харків" написали , що підозрюваного у вбивстві затримали правоохоронці на вулиці Валентинівській. Також опублікували фото з місця події.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...