Перехожі почули стогін бідолахи: У Харкові дротами "розіп'яли" собаку в підвалі на Салтівці (фото)

Волонтери міні-притулку для тварин "Котофєєчка" знайшли у підвалі будинку на Північній Салтівці прив'язаного собаку. Це сталося на вулиці Метробудівників. Молоду тварину прив'язали дротами до дошки у вигляді розп'яття, інформують Патріоти України.

Це випадково побачили місцеві люди, коли проходили повз будинок та почули стогін з підвалу. "Собаку звільнили. Він дуже схуд. Жадібно пив та їв. Можна лише здогадуватись, скільки часу він там провів", — розповіли зоозахисники.

Пса відвезли до ветеринара. Спеціаліст установив, що у тварини обідрана шкіра на лапі від дроту, а в цілому він здоровий, життю нічого не загрожує. Собаку прихистила в себе вдома волонтерка притулку.

За фактом жорстокого поводження з твариною поліцейські відкрили кримінальне провадження. Злочинцю загрожує до трьох років позбавлення волі.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...