Перехожі ставали на коліна: На Тернопільщині попрощалися із загиблим на Донбасі захисником України (фото)

У середу, 14 липня, в селі Великі Бірки під Тернополем пройшла церемонія прощання з українським військовим Володимиром Яськівим, загиблим від кулі російського снайпера на Донбасі, інформують Патріоти України.

Як повідомили у Тернопільській ОДА, прощання пройшло у місцевому храмі. На похоронах також було багато духовенства й представники обласної влади. Попрощатися із загиблим захисником прийшли сотні місцевих жителів, які принесли багато квітів. По дорозі перехожі ставали на коліна перед загиблим воїном.

44-річний Володимир Яськів народився у селі Великі Бірки. Служив у 24-й окремій механізованій бригаді ім. Короля Данила. У військового залишилися двоє дітей — син та донька.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...