Перехожі врятували малюка: У Києві евакуатор намагався відвезти автівку з дитиною в салоні (відео)

Водій евакуатора не звертав жодної уваги на матір дитини, що кричала поруч, і вантажив машину.

У Київському житловому масиві Позняки евакуатор намагався забрати на штрафмайданчик неправильно припаркований автомобіль, попри те, що в його салоні перебувала дитина. Про це в Telegram-каналі «ХК» повідомили очевидці подій, передають Патріоти України.

Стверджується, що водій евакуатора не звертав жодної уваги на матір дитини, що кричала поруч, і вантажив машину. Зупинило його тільки втручання перехожих.

Інцидент активно обговорюють у Facebook. Багато хто вказує і на безвідповідальну поведінку дорослого, який неправильно припаркував машину і залишив дитину замкненою в салоні.

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...