Перехожий вчасно втрутився: У Чернігові наркоман намагався викрасти 7-річну дитину

Підозрюваний був поміщений під цілодобовий домашній арешт.

У Чернігові оголосили про підозру місцевому жителю, який, перебуваючи в стані наркотичного сп'яніння, намагався викрасти 7-річну дівчинку в Чернігівському районі, повідомляють Патріоти України.

Як повідомила Чернігівська місцева прокуратура, довести до кінця свої злочинні наміри злочинець не зміг, оскільки був помічений випадковим перехожим. 19 травня рішенням слідчого судді підозрюваний був поміщений під цілодобовий домашній арешт. Тим часом досудове розслідування, відкрите за частиною 3 статті 15 і частини 2 статті 146 ( «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини») Кримінального кодексу України, триває. Санкція частини 2 статті 146 передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...