"Перемога буде за нами, у нас немає іншого вибору": Сенцов виступив перед журналістами після повернення в Україну

​Український режисер і один з найвідоміших в'язнів Кремля Олег Сенцов нарешті повернувся на Батьківщину.

Олег Сенцов із дочкою. Фото: скріншот з відео.

В аеропорту "Бориспіль", куди прибув літак з українськими політв'язнями, режисера зустрічали двоюрідна сестра і донька, передають Патріоти України.

"Ми з хлопцями дуже раді опинитися на рідній землі. Хочеться сказати "велике спасибі" всім тим людям, які всі ці роки допомагали нам, нашим родинам. Які домагалися нашого звільнення, і врешті-решт його домоглися. Спасибі вам велике. Сподіваюся, що й інші полонені будуть скоро звільнені. Але навіть зі звільненням останнього полоненого наша боротьба не закінчується. До перемоги ще дуже далеко. Ворог сильний і здаватися не збирається. Але перемога все одно буде за нашою стороною, у нас немає іншого вибору. Слава Україні!", - сказав Сенцов, виступаючи перед журналістами одразу після висадки з літака.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...