Переможець популярного телешоу розповів про реальні стосунки з "холостячкою", їхніх дітей і знайомство з Зеленським (фото, відео)

Шість років тому Еллерт потрапив у «Квартал» і зараз є автором проекту.

Обранець «Холостячки» Ксенії Мішиної Олександр Еллерт дав відверте інтерв'ю Анатолію Анатолічу, розповівши про реальні стосунки з актрисою після проекту, їх дітей і знайомство з Володимиром Зеленським, передають Патріоти України.

Шість років тому Еллерт потрапив в «Квартал» і зараз є автором проекту. А з Зеленським він познайомився на програмі «Розсміши коміка».

«Виграв супергру і якось стояв чекав оформлення документів. Підійшов Володимир Олександрович, каже:

⁃ Самі пишете?

⁃ Самі.

⁃ Ну, давайте вам подзвонять через тиждень.

Йому сподобалося, як ми жартували. Це як раз був 2014 рік, я переїхав до Харкова з відомих причин, чому переїжджали зі Сходу. І ось я їду в поїзді, природно, з думками: "Так, звичайно, вам зателефонують ...". Я не вірив, що дійсно подзвонять. А через тиждень і справді подзвонили, сказали: "Пацани, приїжджайте в "Квартал" на стажування". Пройшов стажування, і ось уже шостий рік тут із задоволенням, кайфую», - розповів Еллерт.

Але життя не завжди було для нього в кайф. Олександру доводилося працювати і зварником. Це було ще в ті часи, коли він грав у КВН, хлопцям самим доводилося заробляти, щоб взяти участь в грі і просто жити. «Спонсора не було, ми моталися самі, приїжджали і працювали на якихось роботах. Я - на точковому зварюванні, робив запчастини на автомобілі ВАЗ у Макіївці. Ці гроші відкладав, бо знав, що через три тижні мені десь півтора тижні потрібно буде жити в іншому місті, ходити на редактури, писати», - зізнався Еллерт.

Після проекту «Холостяк» вони з Мішиною стали жити разом. Кілька місяців закоханим доводилося приховувати свої стосунки, разом вони не з'являлися на публіці, з дому виходили тільки окремо. А першим місцем, де вони з'явилися разом став супермаркет.«Ми разом зайшли в супермаркет! Так, нас впізнавали, природно. Ксю так точно, та й мене, не дивлячись на те, що маска-капюшон. Все одно прилітало «Вам так іде син!». Тому так, ми зайшли відразу в супермаркет. Раніше їздили на різних ліфтах, ходили в різні магазини «ти - туди, я - сюди». Не світилися ніде, тому що не можна було - відразу фоткали. А тут ми зайшли в супермаркет і з задоволенням разом, як сім'я, могли собі дозволити стояти в одній черзі і вибирати одні продукти. Але говорили, звичайно, «ах, вітаємо, вітаємо», - поділився Олександр.

Він також розповів, що відразу знайшов спільну мову з сином Мішиної Платоном. З ним познайомився ще під час зйомок проекту. Хлопчик прийняв Олександра, як друга мами, а потім прийняв його, як обранця мами.«Ксю була з сином, це було в Карпатах, і вона привозила малого. Він активний, з усіма відразу познайомився. Там був посил, що це не мама вибирає собі чоловіка, а друзі. Правильний посил. Малому було цікаво, це була посадка дерев, квадроцикли, купа пацанів, які приділяють йому увагу. Там ми з ним і познайомилися. А потім, вже коли проект закінчився, Ксю, мабуть, поговорила з сином, сказала йому, мовляв, як ти дивишся на те, що Саша буде жити з нами? Платон зрадів, задоволений, щасливий: "Клас, Саня!" Я там просто розірвав його на квадроциклах, ми ганяли швидше за всіх. І я йому, скажімо так, сподобався», - розповів Олександр.

Нагадаємо, у Еллерт є дочка Еліна від попереднього шлюбу.

Перевтілення, що вражає! Дівчина з ожирінням з дитинства за рік схудла на 45 кілограмів і розкрила свій секрет (фото)

вівторок, 19 березень 2024, 7:23

Жителька Австралії, яка з дитинства страждала від зайвої ваги, схудла на 45 кілограмів за рік завдяки ходьбі та правильному харчуванню. Її історію розповідає New York Post, . 25-річна Саманта Абреу виросла у родині вихідців із Португалії. З раннього ві...

Ризики вкрай великі: "Зарплатне" бронювання остаточно розділить українське суспільство, - експерт

вівторок, 19 березень 2024, 7:15

Модель економічного бронювання, яка передбачає звільнення від мобілізації українців із зарплатою від 35 тис. грн, породжує багато розмов серед українського суспільства й серед військових зокрема, і посилює розкол у суспільстві. Про це заявив радник МВС...