Переможниця "Мастер-Шефу" Глінська втратила дитину через помилку лікарів, вона вперше розповіла про трагедію (відео)

Український кондитер і переможниця телевізійного шоу "МастерШеф-2" Ліза Глінська розповіла про особисту драму, яку довелося пережити, передають Патріоти України.

У своєму інтерв'ю для програми "ЖВЛ" на каналі "1+1" жінка зізналася, що втратила дитину через грубу помилку лікарів. За її словами, фахівці хотіли прискорити перейми, тому давали їй препарати, які були протипоказані. Малюка врятувати не вдалося.

"Наступного ранку після трагедії лікарі навіть не пояснили, що сталося. Вина повністю на них. Мені навіть документи досі не видали", – почала Глінська свою розповідь.

"Був такий період у житті, коли всередині ти порожній. Коли зовсім нічого не радує. Період, коли ти просто лежиш три дні, не встаючи з ліжка. Абсолютне небажання жити і що-небудь робити", – описала кулінар свій стан після того, що сталося.

Ліза сказала, що побороти депресію та апатію до життя їй допомогла кулінарія. Тоді вона дивилася передачі Юлії Висоцької, яка і надихнула її на кулінарні експерименти.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...