Переоцінили життя нещасних: "Батьки міста" заявили, що родини загиблих через обвалу будинку у Дрогобичі отримають вдесятеро менше, ніж повідомлялось

Сім'ї 8 загиблих під час обвалення житлового будинку в Дрогобичі отримають по 10 тисяч гривень. Семеро тих, що зазнали травм під час обвалу будинку, отримають по 5 тисяч.

Про це повідомив керівник прес-служби Дрогобицької міської ради Зеновій Квасній, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Громадське радіо".

Раніше низка ЗМІ поширила інформацію про те, що міськрада виділила родині кожного загиблого під час обвалення по 115 тисяч гривень. Тепер з'ясувалася, що це - загальна сума, яку виділили з міського бюджету на компенсації сім'ям загиблих і травмованих.

Крім того, міська рада взяла на себе всі витрати з організації похоронів загиблих. Обвалений будинок у Дрогобичі Львівської області, швидше за все, не підлягатиме ремонту.

"На місці події працює експерт, перевіряючи версію про тонкий фундамент - 30 см. Мешканці під час зустрічі повідомили, що у 60-х роках кладка фундаментних блоків відбувалася недбало. Тому люди просять знести будинок, а не ремонтувати. Ми чекаємо висновків експерта і результатів слідства", ; повідомили у пресслужбі.

Частину травмованих, які перебувають в лікарні, наступного тижня будуть виписувати. За останніми підрахунками, в обваленому будинку проживало 115 осіб.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...