Переплюнув сам себе: Рейтинг довіри Путіну впав у Росії до історичного мінімуму

Більше росіяни не довіряють тільки главі уряду Дмитрові Медведєву.
Путін вже непереконливий для росіян? Фото: ЕРА.

Рейтинг довіри президенту РФ Володимирові Путіну продовжує падати, опустившись до 31,7%. Про це свідчать результати проведеного 19 травня опитування Всеросійського центру вивчення громадської думки, передають Патріоти України.

Респондентам поставили запитання: "...Якщо говорити про політиків, кому ви довіряєте, а кому – не довірили б вирішення важливих державних питань?". Відповідей можна було вибрати будь-яку кількість.

Рейтинг довіри Путіну становить 31,7%. Це менше, ніж було у березні (32%), коли фіксували попередній історичний мінімум довіри главі Кремля.

У трійку російських політиків, яким громадяни РФ довіряють найбільше, увійшли міністр оборони РФ Сергій Шойгу (14,8%) і глава МЗС РФ Сергій Лавров (13%).

У рейтингу недовіри Путін опинився на четвертому місці (6,6%). Найбільше росіяни не довіряють главі уряду Дмитрові Медведєву (23,4%), лідеру ЛДПР Володимирові Жириновському (22,9%) і лідеру КПРФ Геннадію Зюганову (10%).

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...