Переплутала педалі: На Полтавщині дружина священника тричі переїхала дружину померлого військового

Днями у соцмережах з’явилось відео ДТП, яка сталась у селищі Машівка. На запису можно побачити, як біла автівка збиває двох жінок, які стояли під деревом, ймовірно, когось очікуючи. Автомобіль тричі переїхав жінок, оскільки водійка їхала то вперед, то назад. Одна з жертв аварії померла, інша жінка перебуває у лікарні в тяжкому стані. Водійка, приватна підприємиця, отримала домашній арешт на два місяці. Жінки, які стояли під деревом – нібито сестри. Про це повідомило поінформоване джерело у Нацполіції, передають Патріоти України.

"Про жінку, яка була за кермом, попередньо відомо, що вона була тверезою та те, що вона, є, начебто дружиною місцевого священника. Тобто матушкою. Не виключено, що вона переплутала газ з гальмом. За попередньою інформацією, автомобіль був технічно справним", – розповіли нам правоохоронці.

Подробиці трагедії також повідомив голова селищної ради Сергій Сидоренко. "Жінка, яка загинула, стояла та чекала матушку, щоб зробити покупки для похорону чоловіка. У неї нещодавно начебто застрелився чоловік, який був військовим. Жінка стояла та чекала матушку, щоб та приїхала та відкрила магазин. Не знаю, що вона планувала купити – труну чи хрест. Матушка була за кермом. Наскільки я чув, жінку та чоловіка поховали в один день", – розповів голова села.

Джерело: ТСН.ua

Нардеп побив людину в центрі Києва (відео)

четвер, 12 вересень 2024, 22:02

Увечері в четвер, 12 вересня, до поліції Києва надійшло повідомлення від чоловіка про побиття у центрі столиці. Потерпілий зазначив, що його вдарив народний депутат України. Про це повідомили у пресслужбі столичної поліції, передають Патріоти України. ...

Батьки відбудуться штрафом: В одній зі шкіл Києва старші учні знущались із 11-річного хлопчика та знімали відео

четвер, 12 вересень 2024, 21:42

На відео – у приміщенні вбиральні школи школярі зі сміхом спостерігають за тим, як молодший учень, тримаючи в руках невеликий шматок паперу, прибирає туалет. У поліції Києва повідомили, що їм вдалося встановити навчальний заклад, в якому трапився інцид...