Переплутали із дичиною: У Росії випадково застрелили чиновника

Зазвичай, коли в РФ стається "випадкове вбивство", то багатьом людям складно повірити, що це дійсно могло статися випадково.

У Росії жертвою випадкової кулі став заступник мера міста Новоуральськ Михайло Черницький - його випадково застрелили на полюванні. Про це повідомили в Telegram-каналі Baza, передають Патріоти України.

Вбивство сталося в ніч на 28 листопада, Черницького випадково вбив його приятель. Куля, випущена з мисливської рушниці, потрапила чиновнику в ногу.

Мисливці відразу ж викликали медиків на місце події, проте, не дочекавшись швидкої, через 20 хвилин самі повезли пораненого в найближче селище. Там, стоячи на вулиці, вони продовжували чекати медиків близько 15 хвилин. Але Черницький помер ще до їх приїзду.

Співробітники Слідчого комітету РФ вже знайшли зброю, з якої було здійснено постріл, однак у відомстві зазначили, що замовний характер злочину не простежується. Порушено кримінальну справу за статтею "Спричинення смерті з необережності".

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...