Переплутали з борделем: Будинок пенсіонерки "штурмують" чоловіки у пошуках повій

У місті Плано, що у штаті Техас в США, будинок 66-річної Елейн Уайт "штурмують" хтиві чоловіків через неправдиве оголошення про те, що її домі розташований бордель. Про це пише dailymail.co.uk, передають Патріоти України.

Жінка розповідає, що шахраї у Мережі опублікували оголошення про роботу борделю в її будинку. Через це від середини 2022 року її помешкання безперервно "штурмують" хтиві чоловіки у пошуках повій. Через це жінка обвісила свій двір повідомленням про те, що "будинок під охороною" і "Келлі (ім'я однієї із вигаданих повій) тут не живе". Також вона встановила камери відеоспостереження та придбала зброю, щоб захистити себе від тих, хто шукає сексу за гроші.

Елейн Уайт каже, що її будинок "штурмувало" уже близько 25 чоловіків. Один з них у пошуках сексу прибув за понад 700 кілометрів від місця свого проживання. Також деякі клієнти приходять навіть з алкоголем. Деякі із чоловіків не вірять пенсіонерці, а тому навіть намагаються вибити двері її помешкання.

© dailymail.co.uk
Через напади жінка звернулась до поліції. Правоохоронці встановили, що шахраї спочатку виманюють у чоловіків гроші, а потім вказують адресу будинку американки. Наразі шахраїв ще не знайшли.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...