"Переплутав" із прибульцем: Росіянин відрубав дружині голову сокиркою для м'яса

У Росії чоловік захопився святкуванням Нового року і скоїв злочин. Він відрубав дружині голову кухонною сокирою для м'яса. Виявилося, що на вбивство він пішов зі страху. Йому здалося, що жінка - гуманоїд, зазначають Патріоти України.

Російські ЗМІ повідомляють, що інцидент стався в Іркутську. 54-річний чоловік зловживав алкоголем, під час чого він зловив себе на "цікавій" думці. П'яному росіянину здалося, що його дружина є небезпечним гуманоїдом.

Росіянин настільки повірив у свої абсурдні ідеї, що вирішив відразу ж вбити "прибульця". Він схопив топірець для м'яса і почав шматувати їм свою дружину. Чоловік думав, що вбиває гуманоїда.

У підсумку, він відрубав своїй дружині голову. І тільки після вбивства чоловік зрозумів, що він накоїв. Росіянин подзвонив своїй дочці і про все їй розповів. Та викликала поліцію. Тепер "борця з прибульцями" затримали.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...