"Переплутав шарлотку з мажоритаркою...": Актори "Кварталу 95" яскраво пожартували над "слугою народу" Юзіком (відео)

Учасники "Вечірнього кварталу" на своєму концерті в Одесі попрощалися з "Юзіком"(колегою Юрієм Корявченковим), який став народним депутатом України, повідомляють Патріоти України.

На виступі артист Євген Кошовий заявив, що з черговими виборами "95 квартал" втрачає когось із колективу. На честь "Юзіка" колектив заспівав смішну пісню. Вони проспівали, що без нього "Квартал" на 200 кілограмів легше став.

Також пожартували, що з відходом актора, вони зрозуміли, що їх концертний автобус може розвивати швидкість більше 50 км на годину.

"Ти може пішов в політику, тому що переплутав шарлотку з мажоритаркою...", - припустили сміючись актори. Але також додали, що пишаються ним, адже той не роздавав людям гречку.

Крім цього, "кварталівці" висловили надію, що тепер завдяки "Юзіку" депутати у Верховній Раді будуть напружено працювати. "Але особливо ліфт", - пожартували над Юрієм. Під час виконання Корявченков сидів в залі, але потім він піднявся на сцену.

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...