Переполох спецслужб можна уявити: Зеленський у Німеччині ледь не загубив свій телефон, - ЗМІ

Ворог дорого заплатив би за гаджет верховного головнокомандувача України

Глава держави забув свій смартфон у машині, і згадав про нього, коли вже сидів у вертольоті. Президент Володимир Зеленський під час візиту до Німеччини мало не загубив свій телефон. Про це у неділю, 14 травня, повідомило Bild.

За даними видання, президент залишив свій телефон та зарядку до нього в автомобілі, на якому приїхав для зустрічі з канцлером Олафом Шольцем.

Після зустрічі президент поспішив до вертольоту, але про телефон забув. Офіцер Федерального управління кримінальної поліції забрав телефон Зеленського та побіг до гелікоптера.

Зеленський посміхнувся та подякував офіцеру, який повернув його телефон і павербанк.


Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...