"Перестало битися серденько прекрасної дівчини": На фронті загинула військова та співробітниця НАЗК (фото)

На війні загинула співробітниця Національного агентства з питань запобігання корупції Юлія Шевченко. Дівчина була заступницею командира з морально-психологічного забезпечення, яка піклувалась про бійців підрозділу. Трагічну звістку повідомив наречений Юлії Тарас Сухенюк, який також є військовослужбовцем, передають Патріоти України.

"31 липня перестало битися серденько цієї прекрасної дівчини, нареченої, моєї майбутньої дружини. Не стало людини, яка своєю хоробрістю, працьовитістю, наполегливістю обійшла будь-кого. Вона – янгол серед людей, яка допомагала всім, хто просив і не просив допомоги", – написав чоловік.

Тарас пригадує, як вони з Юлією мріяли про велику і дружну родину. "Вона мені завжди казала "Тарас, ми папуги-нерозлучники, ми завжди будемо разом", я їй завжди відповідав "Так завжди і буде, моя маленька комашка". Але, на жаль, цього не сталось. Я тебе дуже сильно кохаю, і буду кохати завжди…", – написав Тарас Сухенюк.

У цивільному житті Юлія була аспіранткою кафедри кримінального права Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого, а з початку 2021 року працювала в управлінні проведення обов’язкових повних перевірок НАЗК. У НАЗК згадують Юлію як талановиту юристку.

"Юлія прийшла до нас ще студенткою п’ятого курсу, перемігши в проєкті "Антикорупційний десант" – це вже багато говорить про її характер. З початку 2021 року працювала в управлінні проведення обов’язкових повних перевірок НАЗК. Її великим бажанням було продовжувати будувати кар’єру на антикорупційному фронті, але так сталося, що демонструвати свої найкращі навички довелося на війні. З перших місяців повномасштабного вторгнення Юлія доєдналася до лав ЗСУ, щоб захищати нашу країну. Загинула як герой в одній з найгарячіших точок фронту на сході країни", – йдеться у повідомленні НАЗК у Facebook.

Вчені навіть придумали такий термін: Ось чому нам подобається шкідлива їжа

субота, 28 вересень 2024, 23:55

"Тиждень тому у своїх соцмережах я провела невеличке опитування серед Вас, дорогі друзі, чому, на Вашу думку, ми так любимо нездорову їжу? Було багато коментарів, всі різні: від таких, які стверджували, що їм ніколи не хочеться ані ніякої нездорової їж...

Російські хокеїсти-аматори під час гри здолали в рукопашній супротивника-ФСБшників. Чекісти образились і вирішили пересаджати більш вправних хлопців (відео)

субота, 28 вересень 2024, 22:40

У Біробіджані (Росія) шістьох гравців аматорської команди «Тафгай» затримали за побиття хокеїстів від ФСБ під час матчу Нічної хокейної ліги. . "Тафгай" зустрічався з командою "Фантом", що представляє регіональне управління ФСБ. Звичайна льодова бійка...