Перестрілка на Київщині: У конфлікті замішані місцеві чиновники та "спортсмени" із Харкова

22-ох учасників перестрілки на Київщині у місті Українка встановили правоохоронці.

Журналіст Володимир Тимофійчук назвав імена учасників збройного конфлікту у Українці, Обухівського району. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України.

"Ресторан "ДеБош" у якому постійно відбуваються сходки очільників міста з криміналітетом належить Сергію Брусилу, директору місцевого ринку, він же періодично співмешканець головної аферистки міста Тетяни Кучер. Збирав гільзи Паата Робакідзе - тренер ММА, колишній учасник проросійської організації "Оплот". На його автомобілі і привезли зброю. Був на розбірках і Леван Дарсанія, радник в.о. міського голови Кучер Сафонік, підозрюваний у заволодінні державним майном. Саме під його головуванням в Українці і сформувалися бандитські угрупування. Саме він привіз з Харкова спортивних молодиків", - написав він.

За його словами, інша частина учасників - це місцеві спортсмени, які представляють інтереси кримінальних авторитетів міста. "Зокрема Олексія Онуфрієнка (Пика). Він до речі теж був на цих розбірках", - повідомив журналіст.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...