"Перетвориться на пустелю": Озвучено невтішний прогноз для окупованого Криму

У найближчі сто років Крим може перетворитися на пустелю. У цьому регіоні завжди були серйозні проблеми з прісною водою. Таку думку висловила відома російська письменниця Людмила Уліцька. Вона уточнила, що це станеться через бездарне управління півостровом, передають Патріоти України.

"Я б вітала той уряд, який піклуватиметься про цю землю, тому що там немає води, вона висихає. Ще сто років такого господарювання, і ця земля перетвориться на пустельну землю", – запевнила Улицька.

Вона також підкреслила, що політично дії РФ слід розцінювати як "потворну анексію", однак головною проблемою півострова як і раніше залишається саме екологія. "А влада радянська, влада російська і українська однаково погано ставилися до кримської землі. Тому я скажу чесно, що буду вітати будь-які поліпшення", – підсумувала письменниця.

Джерело: Обозреватель

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...