Перетинала на човні Тихий океан: Загинула знаменита паралімпійська чемпіонка

Триразова паралімпійська чемпіонка та володарка шести рекордів Гіннеса Анжела Медсен трагічно загинула, перетинаючи одна на човні Тихий океан. Про це повідомляє Marca, передають Патріоти України.

За інформацією джерела, тіло Медсен було знайдено літаком берегової охорони США у воді прив'язаним до човна після того, як вона перестала виходити на зв'язок.

Спортсменка з обмеженими можливостями подолала 1 111 миль шляху. До пункту свого призначення їй залишалося проплисти ще 1 275 миль. В океані вона провела 60 днів.

В останній раз Медсен виходила на зв'язок у неділю вранці, 21 червня. Вона повідомила, що має намір спуститися в океан, щоб полагодити невелику поломку човна. Медсен хотіла стати першою жінкою, яка, страждаючи від паралічу, змогла перетнути Тихий океан.

Якби їй вдалося реалізувати задумане, вона б також стала найстарішою жінкою, що перепливла найбільшу водойму планети.

"Колишніх десантників не буває": На фронті загинув міський голова Лебедина Олександр Бакликов

вівторок, 16 квітень 2024, 14:30

На війні, захищаючи Україну від російських загарбників, загинув міський голова Лебедина Сумської області Олександр Бакликов. Він вступив до лав ЗСУ восени 2022 року. Про це інформує "Суспільне", передають Патріоти України. Інформацію про загибель підтв...

Одноклубники українського футболіста ледь не побилися за право виконати пенальті (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:44

У матчі 33 туру чемпіонату Англії з футболу лондонський «Челсі», за який виступає українець Михайло Мудрик, приймав у себе вдома «Евертон». Поєдинок завершився з рахунком 6:0 на користь господарів поля, але запам'ятається він курйозним епізодом – лондо...