Перевершити важко: У мережі показали моторошні костюми на Геловін із минулих століть (фото)

При створенні костюмів у кінці 19 – початку 20 століття часто використовувалися образи тварин, клоунів чи ляльок.

У мережі показали добірку фото з моторошними костюмами на Геловін кінця 19 – початку 20 століття. Знімками поділився Telegram-канал "r/етранслятор", передають Патріоти України.

Як зазначив автор поста, як би не намагалися зараз підібрати найстрашніший костюм на Геловін, все одно "переплюнути" вбрання минулих століть нікому не вдасться. Як видно на фото, найчастіше обличчя для святкування Дня всіх святих ховалося під маскою. У деяких випадках вона і була найбільш страшною. У сучасних костюмах замість цього зазвичай використовується макіяж.

Крім того, при створенні костюмів у кінці 19 – початку 20 століття часто використовувалися образи тварин, клоунів чи ляльок.

Скриншот

Геловін – свято, яке асоціюється з темними й потойбічними силами – святкується по всьому світу щорічно в ніч із 31 жовтня на 1 листопада. В Україні він також користується популярністю, особливо в останні роки.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...