Перевірте себе: ТОП-5 помилок осіннього гардероба, які допускає кожна третя жінка (фото)

Дуже часто з приходом осені так не хочеться ховати літні речі в шафу і діставати масивні светри і пальто оверсайз. Деякі модниці примудряються навіть восени продовжувати носити літні речі або аксесуари, проте виходить у них це досить безглуздо. Інші ж впадають у крайність - одягаються в усе сіро-чорне, а потім скаржаться на депресивних людей навколо, передають Патріоти України. Яких же поширених помилок слід уникати в осінньому гардеробі?

Одяг не по погоді

З настанням осені модниці не відразу ховають всі літні речі подалі в шафу, адже вдень ще буває досить тепло. Деякі вважають, що якщо поверх легкої сукні накинути масивне пальто, то це не вплине на весь образ в цілому. Однак стилісти не рекомендують носити літні речі восени і тим більше поєднувати їх з осінніми.

Поєднання декількох принтів і кольорів в одному образі

Якщо ви хочете виглядати стильно, найкраще підібрати образ в одній кольоровій гамі або ж поєднати не більше трьох кольорів. Особливо акуратно слід бути з принтами - в одному образі не варто поєднувати блузу в квіточку і леопардову спідницю, або ж картатий піджак і лонгслів у горошок.

Темні кольори

Багато модниць з приходом осені вважають, що всі яскраві речі потрібно заховати глибоко в шафу і дістати все чорне, сіре і коричневе. Це одна з помилок. Восени, та й взимку, можна виглядати стильно, грамотно поєднуючи речі різних кольорів. Звичайно, практично мати верхній одяг темного кольору, але його завжди можна розбавити яскравими аксесуарами.

Неякісне взуття

Особливу увагу слід приділити вибору взуття на осінь. Необхідно враховувати, що восени, швидше за все, буде дощова погода, тому не забувайте про якість взуття, матеріали, з яких воно пошите.

Якщо ви не знаєте, чим урізноманітнити свій осінній гардероб, купіть практичні і модні в цьому сезоні лофери.

Літні аксесуари

Точно так же, як і з літнім одягом, слід забути про літні аксесуарах. Особливо це стосується пляжних сумок і клатчів з морською або квітковою тематикою. Якщо вам подобаються зручні великі сумки - виберіть собі однотонний шоппер.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...