Перевірте шафи і старі гаманці: Монета у 15 копійок, яку можна продати за 26 тисяч гривень (фото)

Найпростіша монета, яка довгий час була в обороті, може принести непоганий дохід. В Україні колекціонери купують грошові знаки із непомітними на перший погляд особливостями, зазначають Патріоти України.

Як не пропустити цінну монету та отримати шанс добре заробити? Все дуже просто: шукайте на копійках будь-які види виробничого шлюбу. Наприклад, на продаж виставлено монету номіналом 15 копійок. Стартова ціна на аукціоні становила 26 тисяч гривень.

Особливість цінного грошового знака у тому, що реверс повернутий на 180 градусів стосовно аверсу. Справа в тому, що представлена на торгах монета була пробною, перший тираж 15-копійчаних монет був невеликим, тому їх не так вже й багато, але все ж таки нумізмати поки що не встигли їх викупити.

"15 копійок 1992 року. Магнітна сталь, покрита латунню. 4 ягоди, поворот 180 градусів, проріз... Монета викарбувана однією з перших, на листі ще проріз. У більш пізніх монет, проріз пофарбований", - вказав продавець в описі до лоту.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...