Перла, як танк: У Києві жінка переповзала автомагістраль у годину пік на колінах (відео)

Жінка порушувала правила дорожнього руху на Одеській площі у Києві, переповзаючи автомагістраль на чотирьох кінцівках. Відео інциденту опублікували у Telegram Київ оперативний.

Невідома перейшла чотири смуги дороги з великими пакетами, а перед обмежувальним парканом зупинилися і стала на коліна, намагаючись його переповзти. Про це свідчать зняті очевидцями кадри.

Водії у відповідь на неадекватні дії жінки пригальмовували. Вона ж, своєю чергою, перейшла огородження, випросталась, поправила одяг, взяла в руки пакети й перейшла наступні чотири смуги дороги. Автомобілі зупинялися, щоб звільнити шлях порушниці. Зазначається, що інцидент стався в годину-пік – час найбільш ожвавленого руху транспорту в столиці.

З 31 травня по 6 червня на дорогах у Києві, згідно з інформацією патрульних, зафіксували 719 аварій, 39 – з потерпілими. За тиждень у столиці внаслідок ДТП травмувалися 40 людей, відбулося 14 наїздів на пішоходів, з них п’ять – на пішохідних переходах.

Правоохоронці закликають бути максимально уважними й дотримуватися правил дорожнього руху, бо це допоможе зберегти здоров’я і врятувати життя.

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...

Закликав до захоплення України: СБУ оголосила підозру відомому пропутінському музиканту

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:52

Служба безпеки України повідомила про підозру прокремлівському музиканту, який агітував за Путіна на окупованому Донбасі. Йдеться про музиканта Олексія "Джанго" Піддубного, який публічно виправдовує російську збройну агресію проти України. Йому загрожу...