Перша в області: 7-річна дівчинка заразилася коронавірусом на Волині

23 березня до медиків звернулася мама дівчинки, у якої температура підвищилася до 37,2, дитина кашляла.

Серед 113 українців, у яких станом на ранок середи, 25 березня, підтвердили коронавірус, є перший випадок COVID-19 у Волинській області - захворіла 7-річна дівчинка, повідомляють Патріоти України.

Як повідомляють у Волинській ОДА, 23 березня до медиків звернулася мама дівчинки, у якої температура підвищилася до 37,2, дитина кашляла. «Дитині провели експрес-тести на грип А і В - результат негативний. Сімейний лікар прийняла рішення провести забір для аналізу на COVID-19 у дитини і батьків. Біоматеріали відразу були відправлені до обласного лабораторного центру», - зазначили в облдержадміністрації.
До вечора 23 березня у дитини температура підвищилася до 38,2, але вже на наступний день знизилася до 36,7. Тоді ж, 24 березня, був отриманий позитивний результат на COVID-19 у дитини. Вранці в середу, 25 березня, стан здоров'я дівчинки задовільний, температура - 36,6.
«Згідно зі стандартами медичної допомоги, дитина госпіталізації не потребує, спостерігається сімейним лікарем. Дівчинка разом з батьками ізольовані. Проводиться робота з контактними особами, за всіма ними буде встановлений медико-санітарний нагляд, їм буде рекомендована самоізоляція», - додали у Волинській ОДА.

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...