"Перші ластівки щастя" від Авакова: Порушникам ПДР почали вручати штрафи по автофіксації (відео)

Після того, як з 1 червня в Україні запрацювала система автоматичної фіксації перевищення швидкісного режиму водіями, в МВС фіксують зниження кількості порушень ПДР.

В Україні 1 червня повноцінно запрацювала система автофіксації порушень ПДР, і за 5 днів камери зафіксували перших порушників, що перевищують допустиму швидкість, а патрульні поліцейські разом з листоношами "Укрпошти" вручили постанови. Заступник глави МВС Антон Геращенко опублікував відповідне відео в Facebook, передають Патріоти України.

На кадрах показано вручення постанов про перевищення швидкості двом порушникам. У першому випадку водій проїхав зі швидкістю 102 км / год, а в другому - 129 км / год. При цьому дозволена швидкість становить 50 км / год.

«За вказаними адресами реєстрації проживали їхні родичі, які і розписалися про отримання листів-повідомлень про адміністративне правопорушення», - розповів заступник міністра.

Також він зазначив, що в другому випадку порушник знав про свій «перебір» - чоловік перевірив себе на сайті і встиг заплатити штраф через Сервіс перевірки адміністративних правопорушень в галузі безпеки дорожнього руху зафіксованих в автоматичному режимі (bdr.mvs.gov.ua). «Ось так, крок за кроком, ми будемо наводити порядок на українських дорогах!» - пообіцяв Геращенко.

Ситуація стає критичною: Україні загрожує гостра нестача робочих рук, незабаром країна потребуватиме мільйонів робітників

четвер, 25 квітень 2024, 6:39

Вже найближчим часом Україна може зіткнутися з гострою нестачею робочої сили. За оцінками фахівців, для того, щоб до 2030 року підтримати щорічне зростання ВВП на рівні 5-7%, країні не вистачатиме до 4,5 млн робочих рук. Про це повідомив виконавчий дир...

Оце так! У Львові дружину військовозобов’язаного засудили до 3 років позбавлення волі за укладення фіктивного шлюбу

четвер, 25 квітень 2024, 6:30

У судовому реєстрі повідомляється, що суд у Львівській області визнав жінку-інваліда 3 групи винною у незаконному переправленні особи через державний кордон, передають Патріоти України. Як йдеться у матеріалах справи, жінка, будучи інвалідом 3 групи, в...