Перші таблетки від коронавірусу виявилися не такими ефективними, як вважалося

Таблетки від коронавірусу “Молпунавір” виробництва американської фармацевтичної компанії Merck виявилися не такими дієвими, як вважалося раніше. Про це повідомляє Deutsche Welle, зазначають Патріоти України.

Згідно з даними Merck, прийом таблеток у ході клінічних випробувань знизив ризик госпіталізації або смерті на 30%. При цьому на початку жовтня компанія, ґрунтуючись на попередніх даних, заявляла про скорочення ризику госпіталізації або летального результату на 50%.

Зазначається, що в той час були доступні дані не про всіх учасників клінічного випробування, проте тепер вони з’явилися в повному обсязі.

Оце так: Журналісти закликали військове керівництво замінити речницю ОК Південь

вівторок, 16 квітень 2024, 22:51

Майже сотня журналістів та представників ЗМІ вимагає від військового керівництва замінити керівницю об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталію Гуменюк через «заборону висвітлювати воєнні злочини РФ в зоні її відповідально...

Матір зірки серіалу "Слово пацана" вийшла заміж за воїна ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 21:16

Зірка скандального російського серіалу "Слово пацана. Кров на асфальті" Микита Кологривий розповів про те, що його мама живе в Україні і навіть вийшла заміж за воїна ЗСУ, передають Патріоти України. В одному з інтерв'ю він зізнався, що підтримує зв'язо...