Перші жертви страшної ожеледиці: Під Житомиром молодий водій на швидкості влетів у фуру, багато загиблих (фото)

Вранці у вівторок, 17 листопада, в Житомирській області 18-річний водій автомобіля "Skoda Fabia" виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою. В результаті аварії загинуло троє людей. Про це повідомили в прес-службі поліції Житомирської області, опублікувавши фото з місця події, передають Патріоти України.

Аварія сталася близько 7.30 ранку на ділянці автодороги Київ - Чоп, поблизу села Світин Житомирського району. "Водій автомобіля" Skoda Fabia ", 18-річний житель Львівської області, рухаючись в напрямку Києва, виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося лобове зіткнення з вантажівкою" Scania "під керуванням 42-річного киянина", - сказано в повідомленні. За попередніми даними, в результаті зіткнення загинули 3 людини: водій легковика та двоє його пасажирів, особи яких встановлюються.

На місці події працюють слідчо-оперативні групи ГУНП області та Житомирського районного відділення поліції. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Хто отримає відстрочку від мобілізації з 1 травня за новим законом - повний перелік

вівторок, 30 квітень 2024, 8:30

За новим законом про мобілізацію, який набуде чинності 18 травня, всі військовозобов'язані чоловіки повинні будуть оновити дані про себе у ТЦК. Це потрібно не тільки для регулювання процесу мобілізації, а й для надання відстрочки від служби, передають...

Великий вівторок Страсного тижня: Традиції, особливості, прикмети, головні заборони дня

вівторок, 30 квітень 2024, 8:14

У Великий вівторок думають про Страшний Суд і воскресіння мертвих, згадується викриття Христом фарисеїв, які за зовнішньою побожністю приховували холодність і бездушність. Вівторок, під час головного тижня перед Великоднем називають Страсним або Велики...