Першою задушили жінку: У Дніпрі розкрили жорстоке подвійне вбивство

У Дніпрі чоловіка затримали за убивство товариша, який перед цим задушив 53-річну жінку. Про це повідомили у пресслужбі Департаменту карного розшуку Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області у Telegram, передають Патріоти України.

Зазначається, що зловмисник зізнався у тому, що вони з другом навідалися у гості до 53-річної жінки, однак під час раптово виниклого конфлікту його товариш задушив потерпілу. "Він її затягнув у ванну, де за допомогою води і рушнику придушив. Потім ми пішли з квартири", – розповів чоловік у відео, опублікованому правоохоронцями. На наступний день вони знову навідалися в квартиру, де у ванній лежала мертва господарка. Через вчинене між хлопцями виник конфлікт.

"Я був на емоціях, накинувся на нього і придушив", – зізнався затриманий. Тіло товариша він сховав у спальний мішок на балконі, після чого покинув квартиру.

Правоохоронці додали, що тіло жінки, яку вбили першою, знайшли 11 лютого за місцем її тимчасового проживання. Вона знаходилася у ванній з тілесними ушкодженнями. "Проведеним комплексом заходів оперативники Дніпропетровщини спільно з колегами-поліцейськими встановили осіб, причетних до вчинення злочину, однак затримали лише одного, так як інший теж був вбитий", – зазначили в поліції.

Реальні обставини та мотиви вчинення будуть встановлені під час досудового слідства, додали правоохоронці.

74-пенсіонерка взяла пістолет та... пограбувала банк (фото)

субота, 27 квітень 2024, 20:19

У США 74-річна пенсіонерка озброїлася пістолетом та пограбувала банк. Про це повідомляє NBC News, передають Патріоти України. Енн Маєрс із Огайо ніколи раніше не мала проблем із законом. Втім, нещодавно жінка в масці та з пістолетом в руках з'явилася п...

Була 6 днів без їжі та води: У США випадково відправили кішку у зворотній посилці Amazon

субота, 27 квітень 2024, 18:53

Американське подружжя випадково відправило свою кішку у зворотній посилці Amazon: вона була шість днів без води та їжі, втім зараз їй нічого не загрожує. Про це пише Business Insider, передають Патріоти України. Вказано, що власниця помітила зникнення ...