Перший гол за вісім місяців: Український футболіст врятував "Краковію" від поразки в чемпіонаті Польщі (відео)

Український півзахисник "Краковії" Євген Коноплянка відзначився голом у матчі 30-го туру чемпіонату Польщі проти клубу "Медзь" Легниця, повідомляють Патріоти України.

Вийшовши на заміну, українець протягнув м'яч із власної половини поля, обігрався з партнером у штрафному майданчику суперників і пробив по воротах. Голкіпер гостей парирував удар нашого співвітчизника, але Коноплянка не вимкнувся з гри та успішно зіграв на добиванні.

Це перший гол Коноплянки за останні вісім місяців. До цього востаннє Євген відзначався голом 19 жовтня минулого року, коли вразив ворота "Жешува" в Кубку Польщі. Цього сезону Коноплянка зіграв за "Краковію" 22 матчі та забив 2 голи у чемпіонаті Польщі. Також на його рахунку 2 поєдинки та 2 м'ячі у Кубку Польщі.

Команда Євгена наразі йде на 7-му місці в чемпіонаті Польщі з 42 очками після 30 турів.

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...