"Перший концерт, який я гратиму без участі Євгена": Рідний брат Христини Соловій поповнив лави ЗСУ

Співачка Христина Соловій в "Інстаграмі" поділилася з шанувальниками новиною - її рідний брат Євген поповнив лави Збройних сил України. Тепер він захищатиме нашу країну на фронті, передають Патріоти України.

За словами Соловій, поки що її брат не зможе виступати разом із нею, бо боротиметься з російськими окупантами. Вона додала, що пишається рішенням Євгена. "Кожен концерт для мене - особливий. Але перший, який я гратиму без участі мого брата Євгена. Він зробив свій вибір - захищати Україну і вже приєднався до Сил оборони. Щемячи, але з гордістю підтримую його і пишаюся", - висловилася артистка.

Також Соловій сказала, що її обов'язок - допомагати військовим. Тому зараз вона буде ще більше працювати в тилу, щоб приносити користь ЗСУ. "Мій обов'язок тут, у тилу, - робити все для підтримки захисників і захисниць. Адже разом ми переплетені та об'єднані. Ми - і є Україна", - зазначила Христина.

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Буде не всім по кишені? Продавці в Україні переписали вартість найдоступнішого фрукту

п’ятниця, 13 вересень 2024, 22:43

Ціни на яблука у 2024 році в Україні коливаються через аномальні погодні умови та проблеми з логістикою через війну. Деякі сорти вже значно подорожчали порівняно з минулим роком, наразі сорт Айдаред коштує 16,5 грн/кг, Чемпіон – 18,5 грн/кг, Ренет Сим...