Перший пілотований Crew Dragon успішно повернувся на Землю

Космічний корабель Crew Dragon з астронавтами Дагласом Херлі та Робертом Бенкеном на борту успішно повернувся на Землю, зазначають Патріоти України.

Він приводнився у Мексиканській затоці в неділю, 2 серпня, о 21:48 (за Києвом). Трансляція велася NASA. Процес розстикування відбувся 2 серпня о 3:05 за київським часом. Приводнення екіпажу попередньо планується на 2 серпня о 21:42.

Crew Dragon повертається на Землю

Crew Dragon повертається на Землю (Twitter NASA)

Crew Dragon

У NASA уточнювали, що погода в потенційних точках приводнення на захід від Флориди в Мексиканській затоці була сприятливою. Процесу не завадив ураган Ісайя, який неспішно рухався в бік Космічного узбережжя.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...