Перший секс довірили провести гризунам: У НАСА розповіли про експерименти з інтимом у невагомості і чи займаються любов'ю астронавти під час польотів

Як стверджують у НАСА жодна людина сексом в космосі поки ще ніколи не займалася. Проте "космічна любов" вже все-таки могла мала місце в невагомості. По це розповідають на ютуб-каналі "Космос".

Експерименти на тваринах

Почалося все з експериментів на тваринах. Вчені почали замислюватися про пілотовані місії на Марс і ставити досліди з репродукції тварин у невагомості. Основними піддослідними стали щурb та миші. Пізніше були й інші види, але здебільшого не ссавці.

Експерименти показали, що щури можуть розмножуватися в умовах гравітації, хоча сам процес і викликає деякі труднощі у тварин, оскільки важко на будь-що обпертися і при будь-якому русі тварини будуть розлітатися. Водночас запліднення при невагомості відбувається трохи рідше, ніж на землі.

Що кажуть у США

Науково-популярний письменник П'єр Корнель опублікував оповідання у книзі "Остання місія", яке наробило галасу. У ньому йшлося про те, що 1996 року астронавти під час одного з польотів на шатлі випробовували різноманітні пози для сексу.

Вже у березні 2010 року прессекретар NASA спростував цю історію назвавши її міською легендою.

Подружжя у космосі

1992 року Марк Лі і Ян Девіс відправились в космос. Вони зустрілися під час підготовки до місії космічного корабля й зберігали свої стосунки у таємниці так довго, що коли про це стало відомо їх вже не змогли замінити.

Лі та Девіс стали першим подружжям, яке полетіло у космосі, можливо, останнім. Оскільки неписане правило про подружжя після цього інциденту зробили письмовою забороною.

За радянських і російських космонавтів нічого достеменно не відомо, через секретність.

Наші рулять: Українська тенесистка стала авторкою удару дня на Вімблдоні (відео)

п’ятниця, 5 липень 2024, 13:30

Марта Костюк стала однією з головних героїнь стадії 1/32 фіналу Вімблдону. По-перше, українська тенісистка у шаленому матчі вирвала перемогу в австралійки Дар'ї Севілл. . А по-друге, у тій грі українська тенісистка стала авторкою одного з найкращих уд...

Шторм--Z "відривається" на останок: На Луганщині раніше судимий окупант ґвалтував, мучив та вбив українських дівчат - ОВА

п’ятниця, 5 липень 2024, 12:15

В тимчасово окупованому Старобільському районі російський військовий зґвалтував і вбив двох дівчат. Про це повідомила пресслужба Луганської ОВА у Facebook в п'ятницю, 5 липня. "Цими днями Старобільщина здригнулась від жахливого злочину: з різницею у ти...