Перший успіх здобув у легендарному фільмі "Хрещений батько": Пішов з життя відомий голлівудський актор

Актор Денні Аєлло

Сьогодні стало відомо про смерть Денні Аєлло у вечір четверга, 12 грудня. Близьке оточення актора стверджує, що смерть спровокована раптовою хворобою. Йому було 86 років. Зіркові колеги висловили співчуття близьким актора, зазначають Патріоти України.

Смерть Денні Аєлло настала в медичному центрі в Нью-Джерсі. Його агент повідомив, що актор несподівано захворів напередодні. Припускають, що хвороба могла бути інфекційною. Сім'я навідала знаменитість у лікарні ввечері, напередодні його смерті. Близькі актора просять не надавати розголосу сімейній втраті та не втручатися у приватне життя родини Денні Аєлло.

Зіркові колеги вже встигли висловити свої співчуття. Американська співачка та акторка Шер у твіттері пригадала спільну роботу з Денні Аєлло над драмою "Влада місяця".

Прощавай, любий Денні Аєлло. Денні був не просто великим актором, а геніальним комедійним актором. Ми так сміялися. Створення "Влади місяця"... Це був один з найщасливіших часів у моєму житті, і він був частиною того щасливого часу, – зізналася знаменитість.

Денні Аєлло розпочав кінокар'єру у 1972 році. Одним з перших його фільмів став "Хрещений батько 2", де його персонаж Тоні Розето озвучив легендарну фразу "Майкл Корлеоне передає вітання". За роль у комедійно-драматичному фільмі Спайка Лі "Роби як треба" був номінований на премію Оскар на звання "Найкращого актора другого плану".

Денні Аєлло також був музичним виконавцем і випустив кілька дисків. Разом з дружиною Сенді Коен він виховував чотирьох дітей і навіть встиг стати дідусем. Останньою роботою актора стала роль в драмі Джона Херцфельда "Дістань мене, якщо можеш".

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...