Першим їхав брат загиблого хлопця, він врятувався: Спливли нові подробиці трагедії на атракціоні через Дніпро в Києві

У Києві правоохоронці продовжують вилучати речові докази та записи камер відеоспостереження, які пов’язані із загибеллю 20-річного хлопця на атракціоні через річку Дніпро. Було встановлено, що у момент трагедії разом із юнаком спускався його брат. Про це повідомили в пресслужбі Київської міської прокуратури. Винним загрожують тривалі терміни ув’язнення, передають Патріоти України.

"За процесуального керівництва Печерської окружної прокуратури Києва триває розслідування причин обриву троса на атракціоні "Канатна переправа через Дніпро від Арки Дружби народів до Труханового острова", внаслідок чого загинула людина. На другий день пошуків рятувальники знайшли тіло 20-річного хлопця, який перебував на атракціоні в момент обриву троса. Його тіло буде направлено на експертизу", – розповіли в прокуратурі.

Як уточнили в пресслужбі, правоохоронці вже вилучили частину відеозаписів з камер, встановлених на атракціоні, а також речові докази. Варто зазначити, що на опублікованому запису видно, як спуск завершив хлопець – це був старший брат загиблого юнака, який встиг доїхати до кінця

"Звертаємося до свідків події, а також до громадян, які володіють важливою для слідства інформацією, з проханням надати відповідні покази, а також наявні фото- та відеоматеріали органу досудового розслідування та прокуратурі", – закликали в прокуратурі.

Нагадаємо, у Києві в неділю, 21 липня, обірвався трос атракціону-спуску через Дніпро. Людина, яка на ньому летіла, впала у річку. За попередніми даними, це хлопець 2004 року народження. Рятувальники обстежили 8000 кв. м дна річки, але тіло не знайшли. Пошуки було припинено через настання сутінок.

У столичній поліції також повідомили, що на атракціоні перебував 20-річний хлопець. За фактом вказаної події слідчі Печерського управління поліції розпочали кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу України.

Відключення світла вночі тривають: В "Укренерго" пояснили, чому немає електроенергії та чи пов'язане це з експортом

понеділок, 22 липень 2024, 17:50

В Україні нічні відключення світла спричинені значним дефіцитом електроенергії через втрати генеруючих потужностей внаслідок обстрілів, а також підвищеним нічним споживанням. Попри дезінформацію, Україна не експортує вночі електроенергію до Європи, а н...

Першим їхав брат загиблого хлопця, він врятувався: Спливли нові подробиці трагедії на атракціоні через Дніпро в Києві

понеділок, 22 липень 2024, 17:30

У Києві правоохоронці продовжують вилучати речові докази та записи камер відеоспостереження, які пов’язані із загибеллю 20-річного хлопця на атракціоні через річку Дніпро. Було встановлено, що у момент трагедії разом із юнаком спускався його брат. Про ...