​Першими видужають багаті країни: Білл Гейтс розповів про дієву вакцинацію і назвав термін перемоги над коронавірусом

Засновник корпорації Microsoft, американський мультимільярдер Білл Гейтс в в інтерв'ю Bloomberg припустив, що багаті країни поборють пандемію коронавірусу приблизно в першій половині наступного року, а США ще раніше – до кінця 2021 року, зазначають Патріоти України.

Гейтс вважає, що перша вакцина проти коронавірусу буде неефективною і недовговічною. Американський мільярдер зазначив, що вакцину використовуватимуть як тимчасовий засіб.
Бізнесмен сказав, що 2021 року схвалять низку інших вакцин, і найсильнішу імунну відповідь викличе білкова субодиниця.
Людство, на думку мільярдера, переможе пандемію до кінця 2021 року. Це буде можливо завдяки інноваціям у терапії, які знизять смертність.
Гейтс додав, що багаті країни поборють коронавірус приблизно в першій половині наступного року. США ж позбудуться епідемії до кінця 2021 року.
Білл Гейтс також вважає, що за кілька десятиліть людство може зіткнутися з катастрофою більш руйнівною, ніж пандемія коронавірусу, через зміни клімату.

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...