Персонал "гірськолижного комплексу" на зв'язок не виходить: У Харкові жінка зазнала тяжкої травми під час спускання з гірки

У Харкові жінка зазнала тяжкої травми під час спускання на тюбінгу (катання на надувній камері). Наразі вона перебуває в комі з черепно-мозковою травмою. Про це повідомляє Newsroom із посиланням на сестру травмованої Надії С, передають Патріоти України.

Трагічний випадок стався 16 січня на популярному гірськолижному комплексі "Харківська Швейцарія". Надія разом із сином спускалася з гірки і перекинулася на повороті. Люди підбігли, щоб допомогти, стали попереджати, щоб зупинили катання. Але співробітники начебто продовжили видавати тюбінги відвідувачам.

"У цей момент з гори на величезній швидкості летів чоловік і врізався в Надію. Після удару сестру не можна було смикати, необхідно було максимально зберегти спокій. Співробітники "Харківської Швейцарії" прийшли нескоро, а коли прийшли, спробували посадити постраждалу, підняти і навіть тягли її. Медики на місці не чергували", – стверджує родичка.

Через великі затори у вихідний день швидка допомога змогла дістатися місця події лише через дві години. Зараз Надії потрібна трепанація черепа, лікарі борються за її життя. Родичі шукають свідків події та мають намір звертатися до правоохоронних органів, щоб зупинити роботу небезпечного комплексу.

"Траса не підготовлена, техніки безпеки немає, загороджувальні сітки відсутні, персонал не інструктований, лікаря та медичної допомоги теж немає", – заявила сестра жінки.

За її словами, представники гірськолижного комплексу не відповідають на повідомлення та не виходять на зв'язок.


Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...