Персонал і відвідувачі просто дивилися, незважаючи на крики про допомогу: У київському "Сільпо" побили чоловіка через зауваження щодо маски

13 березня, в Києві в магазині "Сільпо" чоловік побив іншого відвідувача магазину за те, що той зробив зауваження його дружині щодо захисної маски. Інцидент стався в ТЦ "Сільвер Бріз". Про це повідомила дружина потерпілого Вікторія Денискіна на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

За словами жінки, інцидент стався близько 18:30. Коли чоловік жорстоко бив її чоловіка, то всі просто стояли і дивилися, попри те, що вона кликала на допомогу. При цьому охорона магазину 5 хвилин також не робила жодних дій.

"Всі просто стояли і дивилися, поки лежав Денис, поки цей виродок його просто вбивав, поки я борсалася між громилою і моїм чоловіком, щоб хоч якось своїм тілом, спробами відтягнути і криком йому завадити робити те, що він робив, і навіть коли вже поруч валялася я після поштовху, всі просто дивилися!" - заявила Вікторія.

Вона розповіла, що жінка, якій зробили зауваження, обматюкала чоловіка і сказала, що він ще отримає.

Вікторія також вкрай обурена тим, що вони не могли відразу ж після побиття чоловіка викликати швидку допомогу. Медики приїхали тільки з п'ятого дзвінка. При цьому їх довелося чекати 2 години 40 хвилин. А поліція приїхала і поїхала, і не була з ними до кінця.

"Я впевнена, що він несе небезпеку для суспільства і для кожної людини, яка так чи інакше з ним зв'яжеться! Якби я не заважала йому собою і своїм тілом, не кидалася відтягнути від Дениса і не орала як різана, він міг просто вбити людину - я в цьому впевнена. Він не повинен жити в цивілізованому суспільстві, він повинен потрапити до таких же як він і відбувати покарання там", - додала Вікторія.

Варто зазначити, що чоловік Вікторії встиг скористатися для захисту газовим балончиком, але це не сильно допомогло.

Нагадаємо, справу про смертельне побиття хлопця під Києвом хочуть зам'яти.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....