Пес не відходить від розтрощеного ліжка господарів: Росіяни ракетним ударом вбили дві сім'ї на Львівщині

Російські окупанти під покровом темряви вдарили ракетами по Золочівському району Львівської області. Росіяни вбили одразу дві сім'ї, які у цей момент просто мирно спали. З'явилися деталі з місця кривавої трагедії, повідомляє ТСН, передають Патріоти України.

Російська ракета забрала життя одразу 5 людей з двох будинків. У одному з них жило подружжя - 51-річна жінка та 55-річний чоловік. Їхні діти виїхали із села. До чоловіка та жінки, які жили в іншому будинку, приїхав родич. Повідомляється, що родина жила у місті, але згодом переїхала до села, бо була переконана, що там буде безпечніше.

Сестра однієї із загиблих розповіла подробиці цієї трагедії. Після влучання ракети одразу спалахнула пожежа. Російська ракета знищила 4 будинки. Від ударної хвилі затрусилися й інші будинки в селі.

"Лягли спати. З цієї сторони якраз кімната була. Їх тут привалило, якби були в там тій кімнаті, то може б були живі. Моя сестра та два швагри (загинули - Главред). В одного швагра (чоловік сестри - Главред) вчора був день народження, 63 роки. Моїй сестрі було 55 років", - сказала Оксана Остапенко.

На місці трагедії біля ліжка загиблих господарів досі сидить сумний пес. Він єдиний, хто вижив. Через атаку пошкоджені й інші будинки. Люди не змогли вчасно сховатися, бо у селі нема системи оповіщення. Один із чоловіків дивом вижив. Він переконаний, що все завдяки його літній кухні, у якій вирішив поспати цієї ночі. Якби ліг у хаті, то міг би загинути, каже він. Тоді він вставав, щоб вгамувати свою вівчарку, бо собака весь час гавкала.

"Я встав і кажу: "Тихо будь". Я її втихомирив. Ліг далі… Все нормально, вона втихомирилась… Потім знову, і я знову виходжу, знову її втихомирив. А тоді "хлоп". В кухні я був. Якби я був тут у хаті, то ви б мене вже сьогодні не бачили", розповів чоловік.

У Євпаторії понад 200 тварин загинули під час пожежі у зоопарку

вівторок, 16 квітень 2024, 11:44

В тимчасово окупованій Євпаторії вночі згорів екзотаріум Тропік-парк, на пожежі врятовано жінку та двох ведмедів. Про це повідомляють російські ЗМІ у вівторок, 16 квітня.Зазначається, що повідомлення про спалах надійшло до служби порятунку о 02:33. Вог...

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...