Пес врятував свого господаря від падаючого дерева за секунди - і тепер його вважають героєм (фото)

В Англії собака врятувала життя свого господаря, коли на нього ледь не впало дерево. Про це повідомляє видання The Mirror, передають Патріоти України.

Чотирилапий друг породи шнауцер Бетці Бу відтягнув Марка Брауза від падаючого дерева. Все сталося за лічені секунди, які врятували життя чоловікові.

"Я тільки що повернувся з роботи, і, як зазвичай, Бетці була дуже рада мене бачити. Ми вирушили на вечірню прогулянку по вулиці, і був дуже тихий сонячний вечір без вітру або чогось ще, коли я почув щось на дереві. Я підняв голову, очікуючи побачити білку або кішку, і не зміг нічого знайти, але знав, що має бути щось, оскільки крихітна гілка теж впала. Раптово я відчув це дивне тремтіння, і Бетці, яка дуже сильна, відтягла мене в сторону", - розповів Брауз.

За його словами, практично відразу на це місце, де він стояв, впало велетенське дерево. Воно зруйнувало найближчу стіну.

"Люди вибігали зі своїх будинків, але я застиг в шоці, тому що зрозумів, що був буквально за мілісекунди від катастрофи, якщо Бетці не витягнула би мене", - зазначив господар собаки-героя.

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...

Таємна "допомога"? Компанії з Індії та Китаю постачали росіянам отруйне м'ясо

середа, 24 квітень 2024, 17:59

У м'ясі буйволів з Індії, яке в Росії часто видають за яловичину і продають по всій країні, Россільгоспнагляд виявив бактерії групи кишкової палички, а в курячих грудках з Китаю, що поставляються на російський ринок, знайшли сальмонеллу. Про це пише ...